Qber Entreprenad AB

Vi är ett väletablerat och komplett byggföretag som utför alla vanligt förekommande arbeten vid byggnation och entreprenad, renoveringar och tillbyggnader. Qber Entreprenad AB hjälper både företag och privatpersoner med byggtjänster i Norrköping med omnejd.

Byggföretag från Norrköping

Företaget drivs sedan år 2003 av bröderna Raimo och Juhani, efter många år i byggbranschen. Vi har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation.

Totalentreprenör 

Qber Entreprenad AB har med åren samlat på sig goda kontakter av duktiga hantverkare inom alla yrkesgrupper. Vi åtar oss byggentreprenader där vi sköter samordning och projektledning av alla hantverksgrupper som målare, el, vvs m.m för kvalitetssäkring och underlätta kommunikation genom hela byggprocessen för dig som uppdragsgivare. Goda referenser finns.

Nyttja ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-Avdraget vid renovering och hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida.

Ordning och reda

Vi är ett medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier och innehar kollektivavtal. Qber Entreprenad AB och samarbetspartners består av utbildade yrkesmän med lång arbetserfarenhet. Vi använder oss av kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna för långsiktiga kundlösningar, och vi ger givetvis garantier på utförda arbeten. Företaget är behöriga inom plattsättning genom Byggkeramikrådet, BKR. Vi innehar erforderliga entreprenadförsäkringar, ID06, god ekonomi samt har F-Skattsedel.

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa byggprojekt!